Kluwer EasyWeb abonnementsdiensten

Nadat wij uw project hebben opgestart, bieden wij u een jaarabonnement voor het gebruik van de door u weerhouden webtoepassingen en -diensten.

Kluwer EasyWeb Base module:

Voor een vast bedrag per jaar onderhoudt en optimaliseert u uw website met het gebruiksvriendelijke content managementsysteem (CMS) Kluwer EasyWeb Studio5. Het CMS is zo opgebouwd dat u er ook als niet-technisch onderlegde webmaster eenvoudig uw website mee kunt beheren.
Het onderhoud, de hosting, het CMS (inclusief verbeteringen en nieuwe functies), de technische ondersteuning, de permanente monitoring, de dagelijkse statistieken en de kleine aanpassingen (minder dan een uur) aan uw website zitten alle vervat in het jaarabonnement.

Bovendien ontvangt u maandelijks 10 inhoudelijke artikels (NL en FR, optioneel DU en EN) die u naar keuze en met één druk op de knop op uw site kunt publiceren.
Klik hier voor voorbeelden op gebied van Tax & Accounting.
Klik hier voor voorbeelden van artikels over verzekeringsthema's.

Optioneel kunt u:

Uw nieuwsbrieven samenstellen en versturen met Kluwer EasyWeb Newsletter. U kiest uit drie formules: Bronze (max. 999 verzonden mails per e-zine), Silver (max. 4.999) en Gold (max. 9.999). Als webmaster beheert en verstuurt u hiermee zelf uw nieuwsbrieven, via de Kluwer EasyWeb Studio5.

Uw extranet beheren en beveiligen met Kluwer EasyWeb Extranet. Met dit jaarabonnement beheert u online uw contacten, hun respectievelijke rollen en toegangsrechten op bepaalde pagina's. Via de beveiligde toegang tot het Extranet kunt u dossiergebonden informatie of documenten met uw klanten delen of uitwisselen.

Ook Engelstalige en/of Duitstalige artikels nodig voor uw website? Met Kluwer EasyWeb Additional Language kiest u zelf de gewenste taal (Engels, Duits of beide) en formule: 3 of 6 artikels per maand.

Jaarlijks uw-domeinnaam.be (of .eu) laten registreren via Kluwer EasyWeb Domain Name.

Een jaarabonnement Kluwer EasyWeb Mailbox nemen voor het gebruik van uw mailboxen, naam@uw-domeinnaam.be (of .eu), met maximaal 5 aliassen, een mailboxcapaciteit van 200 MB en webmail.

print
Opstartdiensten
Abonnementsdiensten
Bedrijfszekere hosting