Kluwer EasyWeb diensten tijdens de opstartfase

Kluwer EasyWeb ontwerpt en bouwt uw website en voorziet indien gewenst ook in een waaier van opties, zoals het ontwerp van een logo, de bouw van een extranet of een elektronische nieuwsbrief voor uw klanten. Volledig afgestemd op uw wensen.

De opstartfase bestaat uit drie stappen:

Kluwer EasyWeb Web Design: het ontwerp van uw website.
Tijdens een interview in uw kantoor overlopen we 30 pertinente ontwerpvragen en schrijven de ontwerpbriefing. Op basis van die ontwerpbriefing wordt het grafische ontwerp van uw website volledig afgestemd op uw wensen. De ontwerpfase wordt pas beëindigd als u tevreden bent over het resultaat en u uw akkoord geeft voor de bouw van uw website template.

Kluwer EasyWeb Web Build: de bouw van uw lege website.
Op basis van het website ontwerp wordt uw dynamische website template ontwikkeld. Deze template vormt de basis van uw website en vindt u onveranderd op iedere pagina terug.

Kluwer EasyWeb Webmaster training
Na de aanmaak van uw website template krijgt u een 2,5 uur durende Kluwer EasyWeb Webmaster opleiding in uw kantoor over het web content managementsysteem Kluwer EasyWeb Studio5, waarna u zelf webpagina's kunt aanmaken en beheren.

Eventueel aangevuld met volgende opties:

Kluwer EasyWeb Newsletter Creation
Er wordt een grafisch ontwerp en een template gemaakt van de nieuwsbrief (e-zine) voor uw klanten. Vervolgens worden de pagina's en de bijhorende e-mailbevestigingen aangemaakt en uw adressenbestand ingeladen.
Na de aanmaak van uw nieuwsbrief template krijgt u een 2,5 uur durende Kluwer EasyWeb Newsletter opleiding in uw kantoor, waarna u zelf nieuwsbrieven kunt aanmaken en beheren.

Kluwer EasyWeb Extranet Creation
Dit omvat de creatie van de extranet infrastructuur, het inladen van uw extranet contacten en het opzetten van de inlogtoepassing. Het Extranet laat u toe om op een veilige manier dossiergebonden of persoonlijke documenten met uw klanten te delen of uit te wisselen.
Na de aanmaak van uw Extranet template krijgt u een 2,5 uur durende Kluwer EasyWeb Extranet workshop in uw kantoor, waarna u zelf uw Extranet kunt beheren.

Kluwer EasyWeb Copywriting
Laat u het schrijven van uw eerste webpagina's en bijhorende menustructuur liever aan iemand anders over? Dan kunt u beroep doen op een copywriter. U geeft ons, via een interview bij u ter plaatse, uw bedrijfsgegevens, informatie over uw producten / diensten en eventueel bijkomende informatie door. De teksten worden voor u ingebracht in uw website (homepage, menu-items, eerste thematische webpagina's, contactformulier) en geoptimaliseerd voor zoekmachines als Google.

Kluwer EasyWeb Microsites Creation
Een webontwikkelaar creëert de gevraagde functies en eigenschappen in een “master” website template van uw project. Alle afgeleide microsites erven de eigenschappen van de master website. Het onderhoud van de website template hoeft nadien alleen op de master website te gebeuren.

Kluwer EasyWeb Design Logo
U heeft nog geen logo of u bent toe aan een nieuw logo? Dan kunt u een logo laten ontwerpen door een grafisch designer, geheel volgens uw wensen. U krijgt 3 voorstellen, waarna uw keuze wordt uitgewerkt en opgeleverd voor zowel digitaal gebruik (.jpg) als voor druk (.eps).

Kluwer EasyWeb Stationery
Een ervaren grafisch designer ontwerpt uw briefpapier op basis van uw bedrijfslogo en uw vereisten: briefhoofd (digitaal en papier), enveloppe en zakenkaartje. Deze worden opgeleverd voor digitaal gebruik (.jpg) en voor druk (.eps).

Kluwer EasyWeb Search Engine Optimization Workshop
Deze individuele, interactieve opleiding (2,5 uur, in uw kantoor) geeft u een theoretisch inzicht en de praktische vaardigheden betreffende Google zoekmachine-optimalisatie, gebruikmakend van het web content managementsysteem Kluwer EasyWeb Studio5.
Na de opleiding ontvangt u een Checklist voor Google optimalisatie.

print
Opstartdiensten
Abonnementsdiensten
Bedrijfszekere hosting