PRIVACY STATEMENT & POLICY:

Wolters Kluwer Belgium nv (verder genoemd ‘Wolters Kluwer') respecteert uw privacy.

Uw gegevens gebruikt Wolters Kluwer alleen om u op de hoogte te houden van onze uitgaven en activiteiten. Checkt u graag wat er over uzelf in ons bestand zit? U kunt ons contacteren via 0800 94 571 of via Motstraat 30 in B-2800 Mechelen of per mail.

Wolters Kluwer draagt zorg voor de privacy van elke klant of bezoeker van haar websites. Al uw gegevens die u op onze websites en/of productsites ingeeft, worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zij dienen om u een betere service te garanderen.

Bij een informatie-aanvraag vraagt Wolters Kluwer u een minimum aan persoonsgegevens teneinde u te kunnen contacteren:

Naam

Voornaam

Aanspreektitel

Bedrijf

E-mailadres

Uw vragen of opmerkingen

Ook als u uw bestelling doorgeeft via onze websites (www.wolterskluwer.be, www.wolterskluwer.lu), vraagt Wolters Kluwer u het strikte minimum aan persoonsgegevens teneinde uw bestelling af te handelen:

Naam

Voornaam

Aanspreektitel

Bedrijf

E-mailadres

Telefoonnummer

Adres

Het staat u vrij om de rest van uw persoonsgegevens ook in te vullen. Als u in een invulformulier "Herken mij" aanvinkt, hoeft u deze gegevens bij een volgende informatieaanvraag of bestelling niet meer in te vullen. Met het oog op gebruiksgemak wordt dat dan automatisch voor u gedaan.

Daarnaast worden uw persoonsgegevens door Wolters Kluwer in een bestand opgenomen, teneinde u te kunnen informeren over onze activiteiten. Overeenkomstig de wet van 08.12.1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kunt u uw gegevens opvragen en ze eventueel corrigeren.

Door uw persoonsgegevens te verstrekken geeft u Wolters Kluwer uitdrukkelijk de toestemming om ze te verwerken voor de hierboven vermelde doeleinden.

U kan op elk moment vragen om de gegevens uit het bestand te verwijderen. Tegen de verwerking van uw gegevens voor direct marketingdoeleinden kan u zich kosteloos verzetten.

print