Ontplooi uw business verder met Kluwer EasyWeb

Uw eigen professionele website, met meetbare resultaten

EasyWeb voor de Tax professional
Met Kluwer EasyWeb voor de Tax professional krijgt uw kantoor de website die het verdient. Na een grondige analyse van uw noden, bouwen we een site die uw professioneel imago versterkt en waarmee u hoog scoort in de zoekmachines. Bovendien hebben we voor u een unieke toegevoegde waarde: elke maand sturen we u een selectie van 10 artikels over fiscaliteit en accountancy die u op uw website mag overnemen.  Op die manier blijven uw klanten altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in hun vakgebied. Lees verder.

EasyWeb voor de verzekeringsmakelaar
In de verzekeringsbranche zijn klanten op zoek naar makelaars met meerwaarde. De verzekering hoeft niet aan de laagste prijs wanneer de makelaar het verschil maakt met zijn dienstverlening. De op maat gemaakte site-oplossing van EasyWeb voor verzekeringen kan hierin een mooie rol spelen: niet alleen is een mooi ontworpen site een mooi uithangbord voor klanten en prospecten, ze worden door de artikels (10 per maand) ook aangezet om vaak naar uw site terug te keren. Uiteraard kan u ook acties in de verf zetten. Lees verder.

LegalEasyWeb
LegalEasyWeb is de snelste weg naar een professionele website voor advocaten. We bouwen uw site én sturen u om de twee weken een selectie relevante juridische nieuwsberichten. Die neemt u met één klik over op uw eigen site - al dan niet becommentarieerd. Zo verbetert uw positie in de zoekmachines keer op keer. En overtuigt u bezoekers van uw professionalisme. Lees verder.

print
De inhoud
De meetbaarheid
Even de balans opmaken